Varumärken

Anne Black Alla Knoppar
Anne Black Alla Knoppar

Anne Black från Köpenhamn tog examen från designskolan 1997 och har därefter arbetat med att tillverka handgjorda porslinskollektioner av högsta kvalitet och skandinaviskt design.

[parallax_hero heading_text=”” description_text=”” background_img=”http://tusenochenknopp.se/wp-content/uploads/2020/08/Anne_Black_ALLHANDLES_0.jpg” background-size=”cover” button_text=”TEST NOW FOR FREE” button_url=”http://wcho5t.com/pro-site/” alignment=”left” parallax=”2″ overlay_color=”#f00″ layout=”full” full_height=”0″ full_width=”1″]

Susan Goldstick Logotyp
Född

[parallax_hero heading_text=”Susan Goldstick” description_text=”CRAFTED BY EXPERTS – MADE FOR YOUR CONVENIENCE” background_img=”http://tusenochenknopp.se/wp-content/uploads/2020/08/susan-framsida1.jpg” background-size=”cover” button_text=”Hela sortimentet” button_url=”http://wcho5t.com/pro-site/” alignment=”left” parallax=”1″ overlay_color=”#f00″ layout=”full” full_height=”0″ full_width=”1″]

Du Verre Logotyp
Du Verre Logotyp

Från Toronto i Canada kommer Du Verre som ligger i framkant när det gäller beslag med kvalitet och design. Formgivna av högt respekterade designers från alla delar av designvärlden – unika kollektioner för vackra möbler och interiörer.

Du Verre Hardware är kulmen på ett livslångt intresse för den kreativa processen.

Partnern Gina Lubin och Gavin McLean, som dras till tillverkare och konstnärer, har gjort en karriär för att samarbeta med begåvade hantverkare, designers och visionärer för att producera originalartiklar för hemmet och arbetsplatsen. Praktiska designers Lubin och McLean har hjälpt till att förverkliga ett sofistikerat utbud av originalidéer och detaljer för att förbättra vardagen. Den här unika samlingen av skulpturella knoppar och handtag speglar deras klassiska känslighet och har blivit en oumbärlig resurs för designälskande konsumenter och proffs. Du Verre Hardware är ledande inom kvalitet och originaldesign för samtida skåpmaskinvara.

[parallax_hero heading_text=”Susan Goldstick” description_text=”CRAFTED BY EXPERTS – MADE FOR YOUR CONVENIENCE” background_img=”http://tusenochenknopp.se/wp-content/uploads/2020/08/company_care.jpg” background-size=”cover” button_text=”Hela sortimentet” button_url=”http://wcho5t.com/pro-site/” alignment=”left” parallax=”1″ overlay_color=”#f00″ layout=”full” full_height=”0″ full_width=”1″]

Merlin Glass Logotype small

Liam Carey är en Cornish-glastillverkare som använder en unik process för att göra vackra glasdörrhandtag och glasknoppar. Liam är världens finaste glasknoppstillverkare och allt hans arbete har en livstidsgaranti.

Liam har tillverkat glas i över 40 år, hans mönster, färger, tekniker och material har utvecklats över tiden vilket resulterar i exceptionellt, förstklassigt brittiskt hantverk och kvalitet.

Liams glasbruk är Aladdins grotta av glasknoppar med så många mönster och färger, alldeles för många för att kunna visas på vår webbplats.

Carol är Liams partner och ansvarar för alla förfrågningar, försäljning, provförfrågningar, marknadsföring och beställningar och driver tillsammans det familjeägda företaget Merlin Glass.

Vi tillhandahåller en individuell tjänst till våra kunder var som helst i världen, från hemägaren till butiker, inredningsarkitekter, arkitekter, möbelproducenter, köksproducenter, hotellägare och alla som är på marknaden för vackra glasknoppar.

[parallax_hero heading_text=”Merlin Glass” description_text=”CRAFTED BY EXPERTS – MADE FOR YOUR CONVENIENCE” background_img=”http://tusenochenknopp.se/wp-content/uploads/2020/08/clear-frosted-love-hearts-scaled-1.jpg” background-size=”cover” button_text=”Hela sortimentet” button_url=”http://wcho5t.com/pro-site/” alignment=”left” parallax=”1″ overlay_color=”#f00″ layout=”full” full_height=”0″ full_width=”1″]

Merlin Glass Logotype small

Lite bakgrund …
Konceptet att använda Studio Art Glass med dekorativ hårdvara kom som ett resultat av ett personligt hemrenoveringsprojekt som Alex gjorde på ett badrum. Efter att ha gjort ett par duschdörrknoppar med Art Glass för glasdörr och installerat dem fick han många komplimanger och frågor om “var har du fått tag på dem”.

Efter att ha hört detta om och om igen bestämde han sig för att anlita sin tillverkningsbakgrund och började göra uppsättningar duschdörrknoppar och visade dem runt för återförsäljare. Mottagandet av produkten var överväldigande och snart insåg Alex att han behövde lägga till fler mönster och andra dekorativa hårdvaruprodukter. Att använda sig av många anslutningar i Art Glass-världen och söka efter nya för att göra nya mönster gjorde att designvalen kunde blomstra.

Genom att sätta sin kärlek till glaskonst och sin kunskap om att tillverka dekorativ hårdvara skapade han de första produkterna från sitt nybildade företag; Ut ur Blue Design Studio. Växer väldigt snabbt när nya produkter har utvecklats och nya mönster har lagts till, Out of the Blue Design Studio har blivit världsledande inom dekorativ hårdvara för Art Glass.

[parallax_hero heading_text=”Merlin Glass” description_text=”CRAFTED BY EXPERTS – MADE FOR YOUR CONVENIENCE” background_img=”http://tusenochenknopp.se/wp-content/uploads/2020/08/clear-frosted-love-hearts-scaled-1.jpg” background-size=”cover” button_text=”Hela sortimentet” button_url=”http://wcho5t.com/pro-site/” alignment=”left” parallax=”1″ overlay_color=”#f00″ layout=”full” full_height=”0″ full_width=”1″]